12.04.18 | TR-info

Hver tredje ansatte: Vi har for travlt!

Mere end hver tredje medarbejder oplever, at arbejdsmængden er for høj. Det viser ny FTF-undersøgelse. Som TR og AMR bør du råbe vagt i gevær overfor ledelsen, hvis du og dine kollegaer har for travlt, mener psykolog.

10.04.18 | TR-info

Næstformandsmøder april 2018

FTF, OAO og FOA inviterer til forårets møder for næstformænd i HovedMED-udvalgene. Der er mulighed for, at yderligere medarbejderrepræsentanter kan deltage i netværksmødet - dog højest med én repræsentant fra hhv. FTF, OAO og FOA

22.03.18 | TR-info

Danmarkshistoriens største faglige møde i dag

10.380 tillidsfolk samlet i Fredericia i dag. En truede storkonflikt er på dagsordenen.

08.03.18 | TR-info

Forandring stresser: Sådan undgår I at bukke under for presset

Fire ud af ti oplever dårlig ledelse ved store forandringer på jobbet. Det viser ny FTF-undersøgelse. En klar plan og et tæt samarbejde mellem leder og tillidsvalgte kan være løsningen, mener ekspert i organisationsudvikling.

26.02.18 | TR-info

Få værdifuld erfaring i innovationspraktik

Gratis tilbud til offentligt ansatte giver mulighed for netværk, sparring og faglig inspiration. Tilmeld dig Center for Offentlig Innovations særlige innovationspraktik.

19.02.18 | TR-info

Helt galt: En ud af ti oplever mobning på jobbet

Knap hver tiende ansatte har været udsat for mobning i arbejdstiden. Det viser ny undersøgelse blandt faggrupper under FTF, såsom pædagoger, sygeplejersker og finansansatte. Som tillidsvalgt kan du bruge retningslinjer for mobning til at forebygge og gøre op med en...

18.01.18 | TR-info

Den organiserende tillidsrepræsentant - Alle skal have et ansvar

I marts afholder FTF kurset ’Den organiserende tillidsrepræsentant’. Men hvad er det egentlig, man som tillidsrepræsentant kan bruge den organiserende tilgang til? Et større fagligt fællesskab og mere handlekraft er noget af det, man kan opnå, fortæller underviser Ane...

04.01.18 | TR-info

Fire råd: Sådan bevæger I jer i arbejdstiden

Fysisk aktivitet kombineret med hvile giver kvalitet i kerneopgaverne. Det mener professor Andreas Holtermann. Få hans idéer til, hvordan du som tillidsvalgt bidrager til sund bevægelse på jobbet.

14.12.17 | TR-info

Otte råd: Sådan undgår du sexchikane på jobbet

Seksuelle krænkelser er hverdag på alt for mange arbejdspladser. Det har MeToo-kampagnen gjort opmærksom på. Erhvervspsykolog Louise Dinesen giver gode råd til, hvordan du som tillidsvalgt gør op med en usund arbejdskultur.

24.10.17 | EU-info

Europa-Parlamentet: Der er brug for bedre beskyttelse af whistleblowers

Parlamentet stemte i dag en betænkning igennem, som lægger pres på Kommissionen for at komme med initiativer om bedre beskyttelse af whistleblowers.