12.10.18 | TR-info

Ny hovedorganisation opruster på arbejdsmiljøfronten

2019 bliver arbejdsmiljørepræsentanternes år. Arbejdsmiljøet skal styrkes, og forkæmperne klædes bedre på. Derfor har FTF og LO, der er én samlet organisation fra 1. januar, udnævnt 2019 til arbejdsmiljørepræsentanternes år.

15.08.18 | TR-info

Nyeste viden om meningsløst målmylder: Stop det ved at inddrage medarbejdere

Offentlige medarbejdere kløjes i meningsløse mål og styringsredskaber, viser ny undersøgelse. Både undersøgelsen og ny forskning viser, at der er meget at vinde ved medarbejderinddragelse.

09.08.18 | FTF nyhed

Tims kollegaer blev mobbet eller løj på jobbet om at være homoseksuel

Ny undersøgelse slår fast, at alt for mange LGBT+’ere ikke tør være åbne på deres arbejdsplads. Medarbejdere og ledelse bør sammen sikre arbejdsmiljø og inklusion mener FTF, PROSA og tillidsrepræsentant.

12.07.18 | Regioner

FTF Arbejdsmiljøkonference 6. november 2018

FTF Region Nordjylland inviterer arbejdsmiljørepræsentanter, tillidsrepræsentanter og ledere fra FTF's medlemsorganisationer til arbejdsmiljøkonference

05.07.18 | TR-info

Rigtig god ferie – 6 rettigheder du bør kende, når du tager fri

Ferie er ikke noget, der kommer af sig selv og er gratis – og der er flere rettigheder, du bør være opmærksom på.

07.06.18 | TR-info

Gør op med uretfærdige mørketal: Anmeld arbejdsulykker

Over halvdelen af alle arbejdsulykker bliver aldrig anmeldt. Det viser beregninger fra Arbejdstilsynet. Som tillidsvalgt bør du påpege problemet overfor din arbejdsgiver og kollegaer, mener specialkonsulent på ulykkesområdet fra Arbejdstilsynet.

04.06.18 | TR-info

10 gode råd: Sådan får du dine krav igennem

Som tillidsvalgt er du talsmand for dine kollegaer. Læs med, og få 10 fif til, hvordan du forbereder og gennemfører en forhandling.

01.06.18 | TR-info

Temadag om forhandling af MED-aftaler - maj 2018

OAO og FTF har i samarbejde afholdt temadag om forhandling af MED-aftaler i maj måned 2018. Her kan du hente de slides, der blev vist på temadagen. Forhandling af lokale MED-aftaler Arbejdsmiljø i MED-aftalen Genforhandling af den lokale MED-aftale Temperaturen...

12.04.18 | TR-info

Hver tredje ansatte: Vi har for travlt!

Mere end hver tredje medarbejder oplever, at arbejdsmængden er for høj. Det viser ny FTF-undersøgelse. Som TR og AMR bør du råbe vagt i gevær overfor ledelsen, hvis du og dine kollegaer har for travlt, mener psykolog.

10.04.18 | TR-info

Næstformandsmøder april 2018

FTF, OAO og FOA inviterer til forårets møder for næstformænd i HovedMED-udvalgene. Der er mulighed for, at yderligere medarbejderrepræsentanter kan deltage i netværksmødet - dog højest med én repræsentant fra hhv. FTF, OAO og FOA