04.01.18 | TR-info

Fire råd: Sådan bevæger I jer i arbejdstiden

Fysisk aktivitet kombineret med hvile giver kvalitet i kerneopgaverne. Det mener professor Andreas Holtermann. Få hans idéer til, hvordan du som tillidsvalgt bidrager til sund bevægelse på jobbet.

14.12.17 | TR-info

Otte råd: Sådan undgår du sexchikane på jobbet

Seksuelle krænkelser er hverdag på alt for mange arbejdspladser. Det har MeToo-kampagnen gjort opmærksom på. Erhvervspsykolog Louise Dinesen giver gode råd til, hvordan du som tillidsvalgt gør op med en usund arbejdskultur.

24.10.17 | EU-info

Europa-Parlamentet: Der er brug for bedre beskyttelse af whistleblowers

Parlamentet stemte i dag en betænkning igennem, som lægger pres på Kommissionen for at komme med initiativer om bedre beskyttelse af whistleblowers.

28.09.17 | TR-info

Ni ud af ti offentligt ansatte: Gode aftaler giver kvalitet

Artikel opdateres.....

24.08.17 | TR-info

Kurser 2018: Opdater værktøjskassen til TR-arbejdet

Nye metoder til involvering af medlemmer, redskaber til at udvikle dit personlige lederskab eller teknikker til forhandling – lyder det som noget for dig? Hvis ikke, så har vi også mange andre kurser for tillidsrepræsentanter på programmet i 2018. Læs mere om kurserne...

24.08.17 | FTF nyhed

Kurser 2018: Kom fremtiden i forkøbet

Lokal lobbyisme, faglig organisering og politisk lederskab er blot nogle af de kursusemner, der er på dagsordenen i 2018. Tag et kig i det nye kursuskatalog og bliv inspireret af de mange muligheder!

21.08.17 | TR-info

”Alt for mange tillidsrepræsentanter vender ryggen til de strategiske udfordringer”

Forandringer er i dag et grundvilkår på mange arbejdspladser, og det stiller nye krav til tillidsrepræsentanten. Derfor afholder FTF i efteråret kurset ”TR som forandringsagent” med Karsten Brask Fischer, ekstern lektor og rådgiver, som underviser. Vi har i den...

27.09.2018 | Kurser

APV, der rykker

Få nye input til det gode APV-arbejde, så du kan gå hjem til arbejdspladsen og igangsætte tiltag, der rykker.

13.11.2018 | Kurser

Skab en robust arbejdsplads gennem indsigt og samarbejde

Modstandsdygtighed over for arbejdspres bør ikke være den enkelte ansattes problem. Kollegernes evne og vilje til at stå sammen, sige fra og byde ind er afgørende for forebyggelse af stress og for opbygning af organisatorisk robusthed.

14.11.2018 | Kurser

Bortvisning

Bortvisning er den hårdeste sanktion, en arbejdsgiver kan anvende over for en medarbejder. Derfor skal der være tungtvejende grunde til at bortvise nogen. På kurset gennemgår vi forskellige bortvisningssituationer og juraen bag disse.