30.10.18 | Notat

Regeringens digitaliseringsreform overser medarbejdere og ledere

Regeringen vil med en digitaliseringsreform udvikle af offentlige service med borgeren i centrum. Reformudspillet har høje ambitioner, men få konkrete bud på de vigtigste initiativer. FTF efterlyser konkrete uddannelsesindsatser til ledere og medarbejdere, som skal...

24.10.18 | FTF nyhed

Digitalisering: Afgørende at medarbejderne inddrages og uddannes

FTF kvitterer for regeringens ambitionsniveau i digitaliseringsreformen, men efterlyser tilstrækkelige uddannelsesindsatser til de medarbejdere og ledere, som skal føre planerne for en bedre offentlig digital service ud i livet.

13.09.18 | Bentes Blog

Klæd velfærdsprofessionelle på til et digitalt arbejdsliv

Arbejdsgiverne for de velfærdsprofessionelle efterspørger i stigende grad digitale kompetencer hos medarbejderne. Derfor skal det digitale element udvikles på grunduddannelser og efter- og videreuddannelser. Det skriver jeg og Stefan Hermann i Altinget Digital

16.08.18 | FTF nyhed

Ja tak til mere teknologi i uddannelserne

FTF er begejstret for nyt initiativ fra uddannelses- og forskningsministeren, der vil give de videregående uddannelser en teknologisk upgrade. FTF sender forslag til ministeren, så uddannelserne og de studerende bliver klar til arbejdsmarkedets digitale krav.

11.06.18 | Leder-info

It er en del af lederopgaven: Sådan leder du digitalt

Manuelle opgaver forsvinder, mens nye digitale systemer introduceres i arbejdet. Som leder står du med en stor opgave i forhold til at implementere de bedst mulige it-løsninger, mener digitaliseringsekspert.

18.05.18 | Bentes Blog

Lad os sammen sikre flere kvalificerede ansatte

LO & FTF: Vigtigt at huske uddannelse, beskæftigelse og fagbevægelsens lokalkendskab, når maskinrummet er åbent til erhvervsfremmesystemet. Fejl hvis politikere beskærer partsrepræsentation i nyt system. Det skriver jeg og næstformand i LO, Nanna Højlund, i Børsen i...

17.05.18 | FTF nyhed

God aftale om platformsøkonomi og skattekontrol

FTF roser ny aftale om platformsøkonomi. Godt med øget skattekontrol med bl.a. Airbnb-værter, men ærgerligt vi skal vente til 2021 på den automatiske løsning, siger FTF-formand Bente Sorgenfrey.

24.04.18 | Notat

Hvordan leder jeg Digital Transformation?

FTF afholder den 22. maj 2018 kl. 9.30 - 13.00 temamøde om digital transformation i kursuslokalet i FTF, Niels Hemmingsens Gade 12, København K.

27.02.18 | FTF nyhed

Ny aftale fra regeringen om digitale vækstinitiativer

Regeringens digitale vækststrategi har med en ny aftale fået sat kroner og ører på 14 initiativer frem mod 2021. Der lægges bl.a. op til et stærkt offentligt-privat partnerskab om digitalisering. FTF ser dog gerne at medarbejderne inddrages i arbejdet.

08.02.18 | Info

Hvordan leder jeg Digital Transformation?

FTF afholder den 12. marts 2018 kl. 9.30-13.00 temamøde om digital transformation på Kosmopol, Fiolstræde 44, København K.