11.06.18 | Leder-info

It er en del af lederopgaven: Sådan leder du digitalt

Manuelle opgaver forsvinder, mens nye digitale systemer introduceres i arbejdet. Som leder står du med en stor opgave i forhold til at implementere de bedst mulige it-løsninger, mener digitaliseringsekspert.

18.05.18 | Bentes Blog

Lad os sammen sikre flere kvalificerede ansatte

LO & FTF: Vigtigt at huske uddannelse, beskæftigelse og fagbevægelsens lokalkendskab, når maskinrummet er åbent til erhvervsfremmesystemet. Fejl hvis politikere beskærer partsrepræsentation i nyt system. Det skriver jeg og næstformand i LO, Nanna Højlund, i Børsen i...

17.05.18 | FTF nyhed

God aftale om platformsøkonomi og skattekontrol

FTF roser ny aftale om platformsøkonomi. Godt med øget skattekontrol med bl.a. Airbnb-værter, men ærgerligt vi skal vente til 2021 på den automatiske løsning, siger FTF-formand Bente Sorgenfrey.

24.04.18 | Notat

Hvordan leder jeg Digital Transformation?

FTF afholder den 22. maj 2018 kl. 9.30 - 13.00 temamøde om digital transformation i kursuslokalet i FTF, Niels Hemmingsens Gade 12, København K.

27.02.18 | FTF nyhed

Ny aftale fra regeringen om digitale vækstinitiativer

Regeringens digitale vækststrategi har med en ny aftale fået sat kroner og ører på 14 initiativer frem mod 2021. Der lægges bl.a. op til et stærkt offentligt-privat partnerskab om digitalisering. FTF ser dog gerne at medarbejderne inddrages i arbejdet.

08.02.18 | Info

Hvordan leder jeg Digital Transformation?

FTF afholder den 12. marts 2018 kl. 9.30-13.00 temamøde om digital transformation på Kosmopol, Fiolstræde 44, København K.

07.02.18 | FTF nyhed

Nye tal: Danske kommuner skaber flere nye innovationer end de norske

Norge er første land til at kopiere det danske barometer for offentlig innovation. Det viser, at norske kommuner bedre til at kopiere andres løsninger end danske. Til gengæld skaber danske kommuner flere helt nye løsninger.

05.02.18 | Notat

FTF kvitterer for ambitiøs digital vækststrategi, men peger også på det offentliges rolle som digital vækstpartner

Regeringens digitale vækststrategi indeholder en bred vifte af initiativer inden for seks indsatsområder. FTF er enig i ambitionen om at gøre Danmark til en digital frontløber. Det er ikke et snuptag eller en enkelt skrue, der skal skrues på. Derfor er der også brug...

30.01.18 | FTF nyhed

Ambitiøs digital vækststrategi fremlagt af regeringen

Regeringen har i dag fremlagt deres digitale vækststrategi. FTF kvitterer for den ambitiøse tilgang, men minder politikerne om at huske de brede kompetencebehov, som fremtiden kræver. Desuden bør jagten på guldet i de danske dataminer ske med respekt for borgernes data.

16.01.18 | FTF nyhed

Digitaliseringsklar lovgivning, ja tak!

Samtlige partier på Christiansborg har indgået en aftale om digitaliseringsklar lovgivning - i erkendelse af, dititaliseringen påvirker lovarbejdet mere end nogensinde før. Vigtigt at inddrage de medarbejdere, som skal realisere de digitale ambitioner, mener FTF.