05.07.18 | TR-info

Rigtig god ferie – 6 rettigheder du bør kende, når du tager fri

Ferie er ikke noget, der kommer af sig selv og er gratis – og der er flere rettigheder, du bør være opmærksom på.

07.06.18 | TR-info

Gør op med uretfærdige mørketal: Anmeld arbejdsulykker

Over halvdelen af alle arbejdsulykker bliver aldrig anmeldt. Det viser beregninger fra Arbejdstilsynet. Som tillidsvalgt bør du påpege problemet overfor din arbejdsgiver og kollegaer, mener specialkonsulent på ulykkesområdet fra Arbejdstilsynet.

04.06.18 | TR-info

10 gode råd: Sådan får du dine krav igennem

Som tillidsvalgt er du talsmand for dine kollegaer. Læs med, og få 10 fif til, hvordan du forbereder og gennemfører en forhandling.

01.06.18 | TR-info

Temadag om forhandling af MED-aftaler - maj 2018

OAO og FTF har i samarbejde afholdt temadag om forhandling af MED-aftaler i maj måned 2018. Her kan du hente de slides, der blev vist på temadagen. Forhandling af lokale MED-aftaler Arbejdsmiljø i MED-aftalen Genforhandling af den lokale MED-aftale Temperaturen...

12.04.18 | TR-info

Hver tredje ansatte: Vi har for travlt!

Mere end hver tredje medarbejder oplever, at arbejdsmængden er for høj. Det viser ny FTF-undersøgelse. Som TR og AMR bør du råbe vagt i gevær overfor ledelsen, hvis du og dine kollegaer har for travlt, mener psykolog.

10.04.18 | TR-info

Næstformandsmøder april 2018

FTF, OAO og FOA inviterer til forårets møder for næstformænd i HovedMED-udvalgene. Der er mulighed for, at yderligere medarbejderrepræsentanter kan deltage i netværksmødet - dog højest med én repræsentant fra hhv. FTF, OAO og FOA

22.03.18 | TR-info

Danmarkshistoriens største faglige møde i dag

10.380 tillidsfolk samlet i Fredericia i dag. En truede storkonflikt er på dagsordenen.

08.03.18 | TR-info

Forandring stresser: Sådan undgår I at bukke under for presset

Fire ud af ti oplever dårlig ledelse ved store forandringer på jobbet. Det viser ny FTF-undersøgelse. En klar plan og et tæt samarbejde mellem leder og tillidsvalgte kan være løsningen, mener ekspert i organisationsudvikling.

26.02.18 | TR-info

Få værdifuld erfaring i innovationspraktik

Gratis tilbud til offentligt ansatte giver mulighed for netværk, sparring og faglig inspiration. Tilmeld dig Center for Offentlig Innovations særlige innovationspraktik.

19.02.18 | TR-info

Helt galt: En ud af ti oplever mobning på jobbet

Knap hver tiende ansatte har været udsat for mobning i arbejdstiden. Det viser ny undersøgelse blandt faggrupper under FTF, såsom pædagoger, sygeplejersker og finansansatte. Som tillidsvalgt kan du bruge retningslinjer for mobning til at forebygge og gøre op med en...