Seneste om OK18:

01.05.18 | FTF nyhed

Sammenhold gir styrke

Jeg er kisteglad for den enighed, der er opnået om OK18, sagde formand for FTF, Bente Sorgenfrey, i sin 1. maj-tale i Fælledparken i dag.

30.04.18 | FTF nyhed

FTF: God ide at forny den danske model

Forslag fra Socialdemokratiet om at forny den danske model på det offentlige arbejdsmarked er en god ide, mener FTF. Vigtigt at arbejdsmarkedets parter inddrages. S vil lave velfærdspagt med øvrige partier om at dække velfærdsudgifter til flere børn og ældre som...

28.04.18 | FTF nyhed

FTF: Vi har fået #EnLøsningForAlle med nyt OK-forlig

Med OK-forliget på statens område har vi fået #EnLøsningForAlle ansatte i den offentlige sektor. Det er godt for fællesskabet og for fremtiden i dansk fagbevægelse, siger Bente Sorgenfrey.

28.04.18 | FTF nyhed

OK18: Fællesskabet sikrer forlig på det regionale område

Der er indgået forlig på det regionale område. Aftalen gælder for alle faggrupper og indeholder lønstigninger på 8,1 % over 3 år og en regulering, der sikrer, at offentligt ansattes løn følger den private lønudvikling samt en sikring af spisepausen.

27.04.18 | FTF nyhed

OK18: FTF glæder sig over forlig for kommunalt ansatte

Jeg er kisteglad for den enighed, der nu er opnået om overenskomstfornyelsen. Det er et godt forlig, som kom i hus med en flot slutspurt løftet af hele lønmodtagersiden, siger FTF-formand Bente Sorgenfrey om dagens overenskomstforlig på det kommunale område.

26.04.18 | FTF nyhed

OK18: Mere opbakning fra norsk fagbevægelse

Endnu en norsk hovedorganisation sender sin støtte til den danske OK-kamp

25.04.18 | FTF nyhed

OK18: FTF og AC siger nej til delaftale

Natten til onsdag er der indgået en overenskomst for FOA og LO's forhandlingssfællesskab på det regionale område.

20.04.18 | FTF analyse

Arbejdspres vokser: Lav kvalitet rammer borgerne

Arbejdspres skader kvaliteten, viser nye tal: Kun 49 % af FTF’erne angiver, at deres mulighed for at levere kvalitet i arbejdet er høj eller meget høj. Og kun 56 % vurderer, at de altid eller ofte har mulighed for at løse opgaverne på et fagligt forsvarligt niveau....

20.04.18 | FTF nyhed

OK18: Norsk fagbevægelse bakker op om danske krav

Norges næststørste hovedorganisation Unio sender sin støtte til danske fagforeninger og offentligt ansattes overenskomstkrav.

18.04.18 | FTF nyhed

Forligsmand forlænger forhandlinger

Tidligt onsdag morgen har forligsmand Mette Christensen valgt at udsætte den varslede storkonflikt for over 400.000 offentligt ansatte i to uger. Strejke kan bryde ud fra 6. maj og lockout fra 12. maj.