Mød FTF og LO på Copenhagen Pride 18

FTF og LO deltager igen i år på Copenhagen Pride for at hylde rummelighed på arbejdsmarkedet. Indsatsen er samlet under det fælles OK-mærke – i en særlig regnbuefarvet udgave. Alle medlemmer og medlemsorganisationer inviteres til at deltage i fællesarrangementer og optog.

FTF og LO afholder et fælles Pride-arrangement om normer på arbejdspladsen den 14. august kl. 15 i LO-huset på Islands Brygge. De to organisationer deltager desuden i den store parade og samles under OK-mærket på Rådhuspladsen; Pride Square.

16.07.18

FTF og LO deltager igen i år i Copenhagen Pride – og ligesom sidste år vil de to organisationer samle indsatsen under det fælles OK-mærke, der til lejligheden er klædt i regnbuefarver. 

Pride Week finder sted fra mandag den 13. til søndag den 19. august. FTF og LO deltager på Rådhuspladsen – Pride Square – som ugen igennem er omdannet til en teltby med boder, der danner rammen om debatter, gratiskoncerter og andre indslag. FTF’s og LO’s telt på pladsen vil være en base for fagbevægelsen, som vil tale om arbejdsliv og overenskomster med folk.

FTF og LO afholder desuden et fællesarrangement om normer på arbejdspladsen den 14. august kl. 14-16.30 i LO-huset på Islands Brygge. Her kan man høre forskellige bud på, hvordan vi sikrer en mangfoldig arbejdsplads og et inkluderende arbejdsmiljø.

Arrangement om LGBT+ligestilling på arbejdsmarkedet

Arrangementet skal inspirere til, hvad arbejdsgivere, ledelse og lønmodtagere kan gøre for at sikre en mangfoldig arbejdsplads. Hør bl.a. LO’s næstformand Nanna Højlund, FTF’s formand Bente Sorgenfrey og beretninger fra Hovedstadens Beredskab og spillerforeningen.

Alle kan deltage – det eneste, der kræves er en tilmelding, da der er et begrænset antal pladser. Tilmelding senest 8. august her.

 

Endelig deltager FTF og LO i den store parade, som traditionen tro afholdes på den sidste dag i Pride Week. Copenhagen Pride optoget starter fra Frederiksberg Rådhus med afgang kl. 13 og ender på Københavns Rådhusplads.

Kom og vær med sammen med os!

Forbund og organisationer kan under alle omstændigheder markere Copenhagen Pride ved at flage med regnbueflag foran afdelingen/forbundshuset, ved at lade politikerne nævne begivenheden på Facebook – eller ved at deltage i paraden om lørdagen.