Ny bog: OK13 var aftalt spil!

Tidligere Cavlingpris-vinder Anders-Peter Mathiasen opruller i ny bog forløbet op til og under lærerkonflikten i 2013, der ifølge forfatteren dokumenterer, at der var tale om aftalt spil, hvor regeringen reelt satte den danske forhandlingsmodel ud af funktion.

Brug medarbejderne til at udvikle den offentlige sektor

Medarbejdere og ledere på de kommunale arbejdspladser samarbejder om at levere kvalitet og udvikle ydelserne til borgerne, viser undersøgelse. Lær af de gode erfaringer og brug medarbejderne til at udvikle den offentlige sektor, lyder det fra FTF’s formand.

Gode karakterer til MED-systemet i kommunerne

Den danske model i kommunerne er i dag præget af en høj grad af samarbejde mellem medarbejdere og arbejdsgivere. Det viser et 10.000 kilometers-eftersyn af det kommunale MED-system i en række kommuner.

Husk nu at tjekke lønsedlen

Vi ved, at der løbende opstår fejl, når der skal udbetales løn. Derfor er det en rigtig god ide at holde øje med lønsedlen, lyder opfordringen fra LO og FTF før årets landsdækkende løntjek-kampagne.

Kurser 2018: Muligheder og udfordringer i det fagpolitiske arbejde

Vil du med på en idécamp om fremtidens fagbevægelse, eller kunne du tænke dig at blive en gennemslagskraftig lokal lobbyist? Så læs med her og få et overblik over de kursustilbud, FTF i 2018 har til politisk valgte og ansatte i fagbevægelsen.

FTF notat & dokumentation tal, analyser og skarpe politiske udmeldinger

Ytringsfrihed i en krisetid