01.03.18 | Leder-info

Få værdifuld erfaring i innovationspraktik

Gratis tilbud til offentligt ansatte giver mulighed for netværk, sparring og faglig inspiration. Tilmeld dig Center for Offentlig Innovations særlige innovationspraktik.

26.02.18 | TR-info

Få værdifuld erfaring i innovationspraktik

Gratis tilbud til offentligt ansatte giver mulighed for netværk, sparring og faglig inspiration. Tilmeld dig Center for Offentlig Innovations særlige innovationspraktik.

07.02.18 | FTF nyhed

Nye tal: Danske kommuner skaber flere nye innovationer end de norske

Norge er første land til at kopiere det danske barometer for offentlig innovation. Det viser, at norske kommuner bedre til at kopiere andres løsninger end danske. Til gengæld skaber danske kommuner flere helt nye løsninger.

05.02.18 | FTF nyhed

Dansk innovationsbarometer viser vej for udlandet

Verdens første barometer for offentlig innovation er dansk – og netop omtalt på internationalt netværks-site for offentlig innovation. Nu følger Norge trop og offenliggør et tilsvarende i morgen. Sverige og Finland kommer med tilsvarende analyser senere i år.

01.02.18 | FTF nyhed

’Sværme’ af medarbejdere og ledere forbedrer kerneopgaven

Mere velfærd for pengene, bedre borgeroplevelse, mere arbejdsglæde. Det er målene med Silkeborg Kommunes nye såkaldte sværme, hvor medarbejderne og ledere arbejder tæt sammen om at udvikle kerneopgaverne. Metoden har MED-samarbejdet som omdrejningspunkt.

11.01.18 | FTF nyhed

KL vil sætte skub i ny teknologi på kommunale arbejdspladser

Et nyt KL-initiativ skal være med til at udvikle og sprede nye teknologiske løsninger på tværs af landets kommuner. FTF: Godt at KL sætter fokus på, at ny teknologi kan være med til at forbedre velfærden - men glem ikke ledelses- og medarbejderkompetencerne.

25.10.17 | FTF nyhed

Medarbejderne – en grundressource til nye idéer

I 92 procent af innovationerne på offentlige arbejdspladser spiller medarbejderne en nøglerolle. Det viser det nye Innovationsbarometer, som kortlægger innovationer i hele den offentlige sektor.

08.05.17 | TR-info

Tilmeld dig årets innovationspraktik

Gratis tilbud til medarbejdere og ledere på kommunale og statslige arbejdspladser giver mulighed for nyt netværk og deling af gode løsninger.

08.05.17 | Leder-info

Tilmeld dig årets innovationspraktik

Gratis tilbud til ledere og medarbejdere på kommunale og statslige arbejdspladser giver mulighed for nyt netværk og deling af gode løsninger.

01.03.17 | Bentes Blog

Digitale kompetencer er en forudsætning for omstilling

Unge under uddannelse bør i større grad end før forberedes på et arbejdsliv under omstilling og forandring. De digitale kompetencer bliver en nødvendig ressource. Det skriver jeg og fire øvrige ledere fra nordiske hovedorganisationer på Altinget.dk.