27.03.17 | Leder-info

Ledelsesekspert: Byg bro mellem siloerne og styrk den offentlige sektor

Grønthøsterbesparelser svækker samarbejdet mellem dygtige fagpersoner og fører til dårligere og dyrere borgerforløb, skriver ledelsesekspert i ny bog. Ved at bygge broer mellem de faglige enheder kan man effektivisere langt klogere, mener han.

10.03.17 | Leder-info

Video: Sådan sætter I rammer for grænseløst arbejde

Arbejdet breder sig ind i privatlivet. Medarbejderne arbejder måske videre i fritiden, fordi der ikke er tid til at løse opgaverne inden for arbejdstiden. De kan være bekymrede for, om opgaverne er løst forsvarligt, og det fylder i privatlivet. I en ny guide kan du...

10.03.17 | TR-info

Video: Sådan sætter I rammer for grænseløst arbejde

Arbejdet breder sig ind i privatlivet. Du og kollegerne arbejder måske videre i fritiden, fordi der ikke er tid til at løse opgaverne inden for arbejdstiden. Bekymringer for, om opgaverne er løst forsvarligt, fylder i privatlivet. I en ny guide kan du hente inspiration...

24.01.17 | FTF nyhed

Find balancen mellem offentlig styring og unødvendig kontrol

Styringen af den offentlige sektor ændrer sig hastigt, men vi ved endnu ikke hvordan. Derfor kalder tiden på pragmatiske løsninger og god kommunikation, mener ledelsesekspert. Kom til debat arrangeret af FTF på Velfærdens Innovationsdag.

18.01.17 | TR-info

Brug ytringsfriheden til gode argumenter – ikke personangreb

En offentligt ansat overskred grænsen for sin ytringsfrihed i en kommentar om kommunaldirektøren på facebook. Men udtalelsen var ikke illoyal, som kommunen ellers mente. Det fastslår Ombudsmanden i en udtalelse. Sagen vidner om, at der fortsat er brug for oplysning om...

28.10.16 | TR-info

Ny forskning: Forandringer påvirker ansatte negativt

Mennesker har det svært med forandringer på arbejdspladsen, og det gælder særligt ansatte længere nede i det organisatoriske hierarki. Det viser nyt samlestudie. FTF afholder kursus i håndtering af forandringer for TR.

25.10.16 | Leder-info

Sådan leder du på tværs af faggrænser

Samarbejde på tværs af sektorer, fag og andre skel er svært – men formår man at se ud over sin egen næsetip, er der store gevinster at hente. Ny bog giver praktiske råd og viden om emnet.

27.09.16 | Leder-info

Hvad kommer efter New Public Management?

FTF’s Lederråd er i gang med at udvikle en lederpolitik, der skal være med til at sætte en retning for fremtidens ledere.

15.09.16 | Leder-info

Hvordan leder man en leder?

Få strategier til at blive en god leder for andre ledere. Ny undersøgelse offentliggøres af Væksthus for Ledelse i dag.

23.08.16 | Notat

Kurser 2017: Bliv klogere på medlemsorganisering, forhandling & SoMe

Kataloget over FTF’s kurser i 2017 er ude nu. Læs mere om vores tilbud særligt til valgte og ansatte i organisationerne her!