• FTFKurser og konferencer

  Genstart fagbevægelsen

  Tag med på en todages inspirations- og idécamp, hvor du får indsigt i, hvordan andre organisationer har startet eller genstartet sig selv på nye måder, og hvor vi sammen skal arbejde med fagbevægelsens mulige fremtider gennem mikroeksperimenter.

  Ledelse og organisation

  Start: 24.04.2018 Tilmelding: 23.03.2018

 • FTFKurser og konferencer

  Den organiserende tillidsrepræsentant

  Lær hvordan du får kollegerne med – både som medlemmer af fagforeningen og som aktive deltagere i det faglige arbejde. På denne endagsworkshop for tillidsrepræsentanter vil du både få en teoretisk ballast og selv træne, hvordan TR kan arbejde organiserende.

  Ledelse og organisation

  Start: 23.05.2018 Tilmelding: 23.04.2018

 • FTFKurser og konferencer

  APV, der rykker

  Få nye input til det gode APV-arbejde, så du kan gå hjem til arbejdspladsen og igangsætte tiltag, der rykker.

  Start: 27.09.2018 Tilmelding: 26.08.2018

Personlig udvikling

Personlig planlægning

Brug en dag på at få en række planlægningsværktøjer, der kan hjælpe dig til en hverdag med mere overblik, flere resultater og større overskud.

Tilmelding

Politisk indflydelse

Gør din kommunikation mere effektiv

Lær, hvordan du kommunikerer effektivt ved at blive skarp på formål, interessenter, budskaber og kanaler, så du når dine mål.

Tilmelding

Ledelse og organisation

Stilhed - skab bedre resultater med færre ord

Med stilhed som kompetence får du mere ro, autoritet og overskud ind i din facilitering. Lær, hvordan du undgår ”støjende” gruppedynamik og med få greb opnår samhørighed, optimal videndeling og ordentlig forankring af stoffet.

Tilmelding

Jura

Tjek på tjenestemandsretten

Vil du gerne øge din viden om tjenestemandsretten? Kurset behandler de væsentligste og mest praktisk relevante problemstillinger på området.

Tilmelding

Arbejdsmiljø

Mobning og chikane på arbejdspladsen

Få ny viden om, hvad der skaber grobund for mobning og chikane på arbejdspladsen, og hvordan ledelse og ansatte i fællesskab kan modvirke begge dele.

Tilmelding

Ledelse og organisation

Lederskab i praksis - med naturen som makker

Vil du styrke din gennemslagskraft og øge din indflydelse som tillidsvalgt? Få udviklet dit personlige lederskab og din evne til at skabe følgeskab. Og tag mindeværdige oplevelser, ny inspiration og praksisrelevant viden med hjem.

Tilmelding

Ledelse og organisation

FTF's uddannelseskonference 2018

Vil du inspireres med den nyeste viden om organisationsuddannelse og læring og styrke dit netværk med andre, der brænder for det samme? Så er FTF’s uddannelseskonference det rette sted at deltage.

Tilmelding

Jura

Personalejura 2

Styrk din viden om personalejuridiske emner og lære de nyeste regler og den nyeste domspraksis på området.

Tilmelding

Ledelse og organisation

Få hele din fagforening til at arbejde organiserende

Arbejder du med organisering og rekruttering i en fagforening eller et forbund? Så kan du på dette kursus blive klogere på, hvordan du kan få alle dele af organisationen til at have fokus på organisering og fastholdelse af medlemmer.

Tilmelding

Ledelse og organisation

FTF's diplomuddannelse: Ledelse og medarbejdere

Omdrejningspunktet er udviklingen i relationen mellem ledelse og medarbejdere og dermed i betingelserne for dit virke som repræsentant og interessevaretager.

Tilmelding

Personlig udvikling

Forhandling for TR

Vil du gerne optræde professionelt i en forhandling som TR og opnå de bedst mulige resultater for dine kolleger? På kurset lærer...

Tilmelding

Arbejdsmiljø

Fra stress til trivsel

Få den nyeste viden om stress og konkrete redskaber til at skabe trivsel og godt psykisk arbejdsmiljø.

Tilmelding

Jura

Personalejura 1

Arbejder du som TR, leder eller konsulent med konkrete personalesager, og vil du gerne være sikker på, at du har overblik over og viden om de centrale love og regler inden for personalejuraen? Så er chancen her nu!

Tilmelding

Politisk indflydelse

FTF's forhandleruddannelse 2018-2019

Er du en professionel forhandler eller på vej til at blive det? Så er FTF’s forhandleruddannelse et tilbud til dig. Du vil få...

Tilmelding

Politisk indflydelse

Skriv bedre tekster og skarpe debatindlæg

Sæt dagsordenen, flyt holdninger og skab resultater - på kurset få du tips og tricks til at gøre din skriftlige kommunikation knivskarp, og du lærer at skrive levende og politisk relevante debatindlæg. Samtidig får du viden om, hvordan du bedst får...

Tilmelding

Jura

Personalejura 2

Arbejder du med konkrete personalesager som TR, leder eller konsulent? Nu kan du styrke din viden om personalejuridiske emner og lære de nyeste regler og den nyeste domspraksis på området.

Tilmelding

Arbejdsmiljø

Skab en robust arbejdsplads gennem indsigt og samarbejde

Modstandsdygtighed over for arbejdspres bør ikke være den enkelte ansattes problem. Kollegernes evne og vilje til at stå sammen,...

Tilmelding

Jura

Bortvisning

Bortvisning er den hårdeste sanktion, en arbejdsgiver kan anvende over for en medarbejder. Derfor skal der være tungtvejende grunde til at bortvise nogen. På kurset gennemgår vi forskellige bortvisningssituationer og juraen bag disse.

Tilmelding