Nyt FTF-medlemssystem: En digital revolution venter din organisation

Et nyt online medlemssystem til uhørt lav pris gør det nu nemmere at administrere medlemsdata, kontingenter, onlinetilmelding, regnskab, nyhedsbreve, bookning mm. For FTF’s organisationer er der besparelser i tusindvis af kroner ved at gå over til FTF Medlem.

FTF Medlem koster 10.000 kr. og er en cloudløsning, så i slipper billigt og uden bøvl med hosting og fysiske servere

10.11.15

FTF’s IT-center er i drift med et nyt og stærkt medlemssystem i samarbejde med ForeningLet, hvis system anvendes af over 300 foreninger med mere end 90.000 medlemmer.

FTF Medlem håndterer jeres medlemsdata, kontingenter, onlinetilmelding, regnskab, nyhedsbreve, bookning og meget mere.

I kan opkræve via Betalingsservice, indbetalingskort, Dankort, EAN el. mail.  Systemet driftes fra FTF’s professionelle driftcenter, hvor vi naturligvis sikrer jeres medlemsdata.

I arbejder online på nettet og skal intet have installeret hos jer selv og kan skrotte jeres server.

FTF's IT-center har i flere år ledt efter et system, som kan bruges i de mindre FTF-organisationer og både dække arbejdet omkring medlemmer, samt regnskabsfunktioner

Ole Stilund Jeppesen, FTF IT-center

Kontakt FTF’s IT-center for priser mm.

"FTF's IT-center har i flere år ledt efter et system, som kan bruges i de mindre FTF-organisationer og både dække arbejdet omkring medlemmer, samt regnskabsfunktioner. Vi har fået bygget systemet, således at der også kan gemmes filer vedr. det enkelte medlem. For at sikre alle medlemsdata står de fysiske servere i FTF. Vi tror, at denne løsning vil give væsentlige besparelse for mange FTF-organisationer," siger konsulent i FTF, Ole Stilund Jeppesen

På www.ftfmedlem.dk kan I se en demoforening og hvor enkelt I fremover kan arbejde. 

I kommer i gang for 10.000 kr. og betaler derefter et lavt månedligt beløb afhængigt af medlemstal. Priserne starter ved 750 kr. pr. måned.

FTF Medlem - det får din organisation

Produkt- og modulbeskrivelse af FTF-medlem:

Medlemmer

Medlemsdatabasen er kernen i systemet, som de fleste andre moduler bygger ovenpå. Her opbevares stamdata om hvert enkelt medlem, samt op til 10 ekstra felter, som jeres forening selv definerer. Der kan også laves system-integrationer mod medlemsdatabasen, da den er udstillet via en webservice.

Regnskab

Der tilbydes et brugervenligt og solidt regnskabssystem som er målrettet foreningslivet. Man kan vælge at integrere med opkrævningsmodulet og medlemsmodulet, således at opkrævninger automatisk afstemmes i kassekladden, når indbetalinger registreres i systemet. Det sparer kassereren for en masse trivielt arbejde og giver mindre risiko for fejl.

Opkrævninger

Opkrævningsmotoren i systemet er meget fleksibel og dækker de fleste foreningers behov. Systemet understøtter en række forskellige betalingsmetoder, herunder Betalingsservice fra Nets, Dankort, EAN, konto-overførsel, indbetalingskort (kodelinje +71) og PayPal. Opkrævninger kan udsendes via Betalingsservice, email eller afleveres manuelt.

Email & SMS

Jeres forening kan udsende nyhedsbreve via email til foreningens medlemmer. Der kan fx sendes til alle foreningens medlemmer eller til udvalgte grupper. Teksten kan sættes op med forskellige skrifttyper, farver og størrelser. Der kan også udsendes SMS'er til alle eller udvalgte grupper.

Der føres detaljeret statistik med hvor mange medlemmer som har modtaget mails, samt hvis e-mailadresser ikke længere eksisterer.

Online tilmelding

Med online tilmelding slipper jeres forening for en masse arbejde med at indtaste stamdata for nye medlemmer, idet medlemmerne selv foretager indmeldelse via jeres egen forenings hjemmeside. Online tilmelding kan kombineres med Dankort-modulet, hvorved man sikrer at medlemmet betaler under indmeldelsesproceduren. Man kan også tilknytte ventelister til online tilmelding

Organisationer

Større organisationer har ofte en hovedforening og en række lokalforeninger. Lokalforeningerne er ofte selvstændige juridiske enheder, som har behov for eget regnskab med mere. Hovedforeningen ønsker ofte at kunne udføre nogle centrale opgaver såsom træk at medlemsdata på tværs af lokalforeningerne. Systemet giver mulighed for at lave sådan en opsætning.