• FTFIT-center

  Nyt FTF-medlemssystem: En digital revolution venter din organisation

  Et nyt online medlemssystem til uhørt lav pris gør det nu nemmere at administrere medlemsdata, kontingenter, onlinetilmelding, regnskab, nyhedsbreve, bookning mm. For FTF’s organisationer er der besparelser i tusindvis af kroner ved at gå over til FTF Medlem.

  Service

 • FTFIT-center

  Optimer og vedligehold dit website med Siteimprove

  Hjemmesider repræsenterer fagforeningens ansigt udadtil, ligesom de danner rammen om potentielle medlemmers første møde med fagforeningen. Siteimprove udvikler intelligente og let anvendelige software-værktøjer og services, der dagligt hjælper store og små...

  Web Governance

 • FTFIT-center

  Bliv ekspert i Word og Facebook med FTF’s gratis Onlineskole

  Efteruddannelse i Word, Excel, Powerpoint, Google og sociale medier behøver ikke længere at vælte budgettet. FTF’s nye Onlineskole er gratis for FTF-medlemmer, hvis fagforening har tilmeldt sig skolen.

  IT-center

 • FTFIT-center

  FTF leverer mobil hjemmeside til CS

  Centralforeningen for Stampersonel har nu gjort det endnu nemmere for deres medlemmer at finde politiske udmeldinger, nyheder og services på mobiltelefonen. FTF har leveret den mobile motor i løsningen m.cs.dk, der via TYPO3’s nyhedsmodul altid er 100% automatiseret og...

  Case

 • FTFIT-center

  Fremtidssikrede hjemmesider med TYPO3

  Ingen licenser, sikker drift og store besparelser: Faglige organisationer er sat i verden for medlemmernes skyld. Pengene skal bruges på at tiltrække, servicere og fastholde medlemmerne, mens systemerne bag blot skal understøtte.

  Typo3