> Seneste om nedslidning

30.03.17 | FTF nyhed

Godt med fornyet fokus på arbejdsmiljø

En større og større andel af lønmodtagere oplever fysisk og psykisk overbelastning på jobbet, og derfor vil beskæftigelsesministeren inden sommerferien nedsætte et ekspertudvalg. Godt og tiltrængt med fornyet fokus på arbejdsmiljøet, mener FTF.

05.10.16 | FTF nyhed

Ny digital værktøjskasse skal styrke den mentale sundhed på arbejdspladsen

Knap 6 ud af 10 har oplevet mentale helbredsproblemer på deres arbejdsplads, viser ny undersøgelse. En ny digital værktøjskasse skal bidrage til bedre mental sundhed ved at give medarbejdere, ledere og kollegaer viden om og værktøjer til at forebygge og håndtere...

09.06.16 | FTF nyhed

Nye produktivitetskrav presser ansatte i regionerne

Regeringens aftale med Danske Regioner om økonomien for 2017 indeholder - igen - krav om en stigning i produktiviteten på to procent Konsekvensen er at de ansatte presses yderligere og at kvaliteten daler, advarer FTF.

01.05.16 | FTF nyhed

Stadig vigtigt at kæmpe for uddannelse og arbejdsmiljø

Arbejdsmiljøet er en af de største udfordringer på det danske arbejdsmarked, sagde Næstformand i FTF Hovedstaden, Vibeke Westh, i sin 1. maj-tale på vegne af FTF.

19.01.16 | Bentes Blog

Trepart kan sikre reelle løsninger

Trepartsaftaler kan sikre reelle løsninger - også i forhold til at få flygtninge integreret på arbejdsmarkedet. Og det har samfundet brug for. Det skriver jeg i dag i Altinget.

30.09.15 | FTF nyhed

Regeringen nedlægger seniortænketank

Regeringen nedlægger seniortænketank, som skulle have fremlagt konkrete forslag til et godt arbejdsliv for seniorer. Når vi i fremtiden skal blive på arbejdsmarkedet, indtil vi er over 70 år, er der brug for en hurtig løsning, mener FTF, der samtidig kritiserer, at...

21.08.15 | FTF nyhed

Sygehusemilliard kun et lille plaster på såret

Regeringens økonomiaftale med Danske Regioner giver sygehusene 1 mia. kr. Et tiltrængt økonomisk løft, mener FTF, der peger på, at det samtidig er nødvendigt at tage fat om det grundlæggende problem med, at medicinpriserne fortsat vil presse den almindelige drift.

14.08.15 | 

Fortjener din arbejdsplads årets ArbejdsmiljøPris?

Hvis du mener, at din arbejdsplads har gjort en særlig indsats for arbejdsmiljøet i år, kan du allerede i dag og frem til den 10. september indstille den til Arbejdsmiljøprisen for 2015.

13.06.15 | FTF nyhed

Danskerne: Politikerne skal tage ansvar for arbejdsmiljøet

75 pct. af danskerne mener, at politikerne har et medansvar for at sikre, at arbejdsmiljøet på de danske arbejdspladser er godt. Men hvad vil politikerne gøre? Indtil videre forholder de sig tavse.

20.04.15 | FTF nyhed

LO og FTF vil styrke arbejdsmiljøet

tre konkrete forslag skal løfte indsatsen for et godt arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser. Et stort flertal af vælgere støtter ideerne fra de to store lønmodtagerorganisationer.