Er du stresset? Tag stresstesten her

Tag FTF’s stresstest, som er udviklet i samarbejde med en af Danmarks mest anerkendte stressforskere, og find ud af, hvordan det står til med dit stressniveau.

Symptomer på stress kan være fx hovedpine, anspændthed, koncentrations- og hukommelsesbesvær, irritabilitet eller tristhed.

12.07.17
FTF nyhed

Sommerferien er over os, men selvom mange danskere holder fri og ikke rent fysisk er på job, har mange svært ved at koble af og glemme arbejdet mentalt.

Stress blandt FTF'ere medfører 500.000 ekstra sygedage om året - eller udgifter for ca. en mia. kroner om året. Og de seneste tal fra det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø viser, at især blandt offentligt ansatte går udviklingen i den helt forkerte retning.

At forebygge stress er arbejdspladsens opgave, men jo bedre du kender dine egne symptomer, desto hurtigere kan du også selv reagere. FTF og LO har fået udviklet en stresstest, som du kan bruge til at finde ud af, hvordan det står til med dit stressniveau.

TAG TESTEN HER

Vi mærker stress på de symptomer, der følger med stressen. Det kan være symptomer som hovedpine, anspændthed, koncentrations- og hukommelsesbesvær, irritabilitet, tristhed, at du har svært ved at falde i søvn eller drikker mere alkohol, end du plejer. Symptomerne er signaler om, at der er for meget stress i dit liv, lige nu.

Hvis testen viser, at du er for stresset, så er det vigtigt at gøre noget. Husk også at visse symptomer kan skyldes andet end stress. Derfor kan det under alle omstændigheder være en god idé at tale med din læge, hvis du føler dig stresset.