18.05.17 | FTF nyhed

Færre ansatte i SKAT forringer skattekontrollen

Folketinget skal fredag tage stilling til tre forslag om at styrke SKAT, der står til at miste mange ansatte indenfor især skattekontrol. Forringet skattekontrol og flere skandaler medfører akut behov for ekstra skattekontrollanter, fastslår Dansk Told & Skatteforbund...

21.04.17 | EU-info

EU’s Brexit-chefforhandler på besøg i DK

FTF, LO, AC og DA mødtes i dag møde med EU’s Brexit-chefforhandler Michel Barnier. Brexit må ikke betyde forringelser for lønmodtagerne, og UK må ikke blive et nyt skattely i EU, fastslog FTF under mødet.

05.04.17 | FTF nyhed

Ny uddannelse vil styrke Skat

Godt for velfærdssamfundet, at der nu kommer en ny professionsuddannelse til skattemedarbejder, mener FTF.

16.03.17 | FTF nyhed

SKAT må rustes til at inddrive milliardgæld til kommunerne

Urimeligt og uholdbart for velfærdssamfundet, at kommunernes nu mangler fire mia kr. pga af et stærkt svækket SKAT. Det mener hovedorganisationen FTF og peger ligesom KL og S på, at der er akut brug for at styrke SKAT.

16.12.16 | FTF nyhed

Ny plan styrker ikke skattekontrollen

Ny plan fra skatteministeren tilfører ikke flere ansatte til SKAT, men flytter kun rundt på medarbejderne. Færre ansatte i SKAT de kommende år. Skattekontrollen styrkes ikke med den ny plan, fastslår Dansk Told & Skatteforbund og FTF.

07.12.16 | EU-info

Luxemburg har øget skattefiduserne

For to år siden afslørede whistleblowers, at Luxembourg er hjemsted for særdeles kreative skattefiduser. I dag kommer det frem, at der kun er sket en stigning i de fiduser siden.

31.08.16 | FTF analyse

Skattelettelser svarer til 21.000 sygeplejersker eller 25.000 sosu’er

Regeringens 2025-plan vil give skattelettelser for mindst 7 mia. kr. Det svarer til mere end 21.000 sygeplejersker på sygehusene eller mere end 25.000 sosu’ere i ældreplejen, viser beregning fra LO og FTF, der advarer mod dårligere offentlig service og velfærd frem mod...

26.08.16 | FTF nyhed

Skatteminister bør sikre flere ansatte med de rette kompetencer

Dansk Told- og Skatteforbund og hovedorganisationen FTF roser ny skatteplan, der stopper nedskæringer og tilfører flere ansatte til Skat. Men det er helt afgørende, at de nye medarbejdere har rette uddannelse, og at alle ansatte i Skat får kompetenceløft.

26.08.16 | Bentes Blog

Topskatteydere bor i Nordsjælland

De besparelser, der skal finansiere topskattelettelser, rammer borgere i HELE landet, mens gevinsterne koncentrerer sig i én bestemt del af landet. Derfor er FTF imod lettelser i topskatten. Det skriver jeg i Børsen i dag.

25.08.16 | FTF analyse

Topskattelettelser: Regeringen svigter Udkantsdanmark

Lettelser i topskatten vil blive stærkt koncentreret i Nordsjælland, mens de vil være nærmest usynlige i Udkantsdanmark. Til gengæld rammes hele landet af de besparelser, der skal finansiere skattelettelserne. Derfor har vi ikke brug for topskattelettelser nu, mener...