14.09.17 | FTF analyse

Regeringens spareplan rammer velfærden i din kommune

Samtidig med markant flere ældre og børn presser velfærden frem mod 2025, risikerer der at mangle cirka 52.000 offentligt ansatte. Det er konsekvensen af regeringens plan om lav offentlig vækst. Se hvordan velfærden rammes i din kommune og region på nyt Danmarkskort.

20.06.17 | FTF nyhed

Bedre arbejdsmiljø er afgørende for senere tilbagetrækning

Ny aftale om senere tilbagetrækning mellem regeringen og DF belønner dem, der fortsætter på jobbet frem til folkepensionsalderen. Et godt arbejdsmiljø er en forudsætning for, at danskerne bliver længere tid på arbejdsmarkedet, og her mangler nye tiltag og en styrket...

16.06.17 | FTF nyhed

Ingen redning for SKAT uden flere kontrolfolk

Regeringens nye struktur for SKAT genopretter ikke befolkningens tillid. Eneste reelle kur er flere af de kontrolfolk, som der er blevet drastisk færre af gennem de senere år. Det mener FTF og peger på et akut behov for 2.000 ekstra kontrolmedarbejdere.

14.06.17 | Notat

Nedlæggelse af SKAT løser ikke problemet

Regeringen nedlægger SKAT og erstatter det med 7 styrelser. Styrelserne spredes rundt i landet. Udspillet giver ikke flere ressourcer til opgavevaretagelsen. FTF mener, der gambles med opgavevaretagelsen. Etablering af 7 styrelser kræver ressourcer og overskud, som den...

18.05.17 | FTF nyhed

Færre ansatte i SKAT forringer skattekontrollen

Folketinget skal fredag tage stilling til tre forslag om at styrke SKAT, der står til at miste mange ansatte indenfor især skattekontrol. Forringet skattekontrol og flere skandaler medfører akut behov for ekstra skattekontrollanter, fastslår Dansk Told & Skatteforbund...

21.04.17 | EU-info

EU’s Brexit-chefforhandler på besøg i DK

FTF, LO, AC og DA mødtes i dag møde med EU’s Brexit-chefforhandler Michel Barnier. Brexit må ikke betyde forringelser for lønmodtagerne, og UK må ikke blive et nyt skattely i EU, fastslog FTF under mødet.

05.04.17 | FTF nyhed

Ny uddannelse vil styrke Skat

Godt for velfærdssamfundet, at der nu kommer en ny professionsuddannelse til skattemedarbejder, mener FTF.

16.03.17 | FTF nyhed

SKAT må rustes til at inddrive milliardgæld til kommunerne

Urimeligt og uholdbart for velfærdssamfundet, at kommunernes nu mangler fire mia kr. pga af et stærkt svækket SKAT. Det mener hovedorganisationen FTF og peger ligesom KL og S på, at der er akut brug for at styrke SKAT.

16.12.16 | FTF nyhed

Ny plan styrker ikke skattekontrollen

Ny plan fra skatteministeren tilfører ikke flere ansatte til SKAT, men flytter kun rundt på medarbejderne. Færre ansatte i SKAT de kommende år. Skattekontrollen styrkes ikke med den ny plan, fastslår Dansk Told & Skatteforbund og FTF.

07.12.16 | EU-info

Luxemburg har øget skattefiduserne

For to år siden afslørede whistleblowers, at Luxembourg er hjemsted for særdeles kreative skattefiduser. I dag kommer det frem, at der kun er sket en stigning i de fiduser siden.