Digitale omvæltninger på fremtidens arbejdsmarked

Den 19. december indkaldte statsminister Lars Løkke Rasmussen til inspirationsmøde om fremtidens arbejdsmarked. Digitalisering og nye teknologier betyder meget store omvæltninger i samfundet og på arbejdsmarkedet det kommende år.

OECD: Nordiske arbejdsmarkeder sikrer de bedste jobs

Nordiske arbejdsmarkeder giver den højeste jobkvalitet og er det tætteste, vi kommer et internationalt ideal for arbejdsmarkeder, mener OECD. Markant skridt væk fra tidligere holdning, siger økonom i FTF.

Uddannelse og arbejdsglæde kan også gøre Løkke glad

Nye OECD-tal viser, at Danmark er det 8. rigeste land i verden målt pr. indbygger. Og det 5. rigeste land målt i BNP pr. arbejdstime. Så lad os starte med at slå fast, at Danmark allerede gør det rigtig godt. Også når det gælder den produktivitet, som statsminister...

Ekstrem ulighed ude af kontrol: En økonomi for de 99 procent

17.-20. januar mødes verdens økonomiske og politiske elite til World Economic Forum på en bjergtop i Schweiz for at diskutere verdens udfordringer og løsninger. I den anledning udgiver Oxfam i dag rapporten ”En økonomi for de 99 %”, der viser, hvor ekstremt uligheden...

FTF: Lavere kommuneskat vil gøre Danmark endnu skævere

Finansministeren opfordrer de rigeste kommuner til at sænke skatten. En dårligt og kortsigtet idé, mener hovedorganisationen FTF: Lavere skat vil presse velfærden på langt sigt og øge uligheden mellem kommunerne.