18.01.18 | TR-info

Velfærdens Innovationsdag: FTF sætter fokus på MED

På Velfærdens Innovationsdag 25. januar mødes ledere og medarbejdere fra offentlige, private og frivillige organisationer for at dele erfaringer, idéer og skabe fælles løsninger.

18.01.18 | TR-info

Den organiserende tillidsrepræsentant - Alle skal have et ansvar

I marts afholder FTF kurset ’Den organiserende tillidsrepræsentant’. Men hvad er det egentlig, man som tillidsrepræsentant kan bruge den organiserende tilgang til? Et større fagligt fællesskab og mere handlekraft er noget af det, man kan opnå, fortæller underviser Ane...

04.01.18 | TR-info

Fire råd: Sådan bevæger I jer i arbejdstiden

Fysisk aktivitet kombineret med hvile giver kvalitet i kerneopgaverne. Det mener professor Andreas Holtermann. Få hans idéer til, hvordan du som tillidsvalgt bidrager til sund bevægelse på jobbet.

14.12.17 | TR-info

Otte råd: Sådan undgår du sexchikane på jobbet

Seksuelle krænkelser er hverdag på alt for mange arbejdspladser. Det har MeToo-kampagnen gjort opmærksom på. Erhvervspsykolog Louise Dinesen giver gode råd til, hvordan du som tillidsvalgt gør op med en usund arbejdskultur.

24.10.17 | EU-info

Europa-Parlamentet: Der er brug for bedre beskyttelse af whistleblowers

Parlamentet stemte i dag en betænkning igennem, som lægger pres på Kommissionen for at komme med initiativer om bedre beskyttelse af whistleblowers.

28.09.17 | TR-info

Ni ud af ti offentligt ansatte: Gode aftaler giver kvalitet

Artikel opdateres.....

21.08.17 | TR-info

”Alt for mange tillidsrepræsentanter vender ryggen til de strategiske udfordringer”

Forandringer er i dag et grundvilkår på mange arbejdspladser, og det stiller nye krav til tillidsrepræsentanten. Derfor afholder FTF i efteråret kurset ”TR som forandringsagent” med Karsten Brask Fischer, ekstern lektor og rådgiver, som underviser. Vi har i den...

28.06.17 | TR-info

VIDEO: Hvorfor pokker er FTF med i Disruptionrådet?

Medarbejderne skal inddrages og efteruddannes løbende, når ny teknologi indføres på arbejdspladsen: Kun på den måde sikres kvaliteten til gavn for borgerne. Det er budskabet fra Bente Sorgenfrey i ny video fra Disruptionrådet.

21.06.17 | TR-info

Invitation til konference om fremtidens offentlige styring og ledelse

Mød minister, forskere og beslutningstagere på konference og deltag i workshops om, hvordan der igen kommer hovedfokus på kerneopgaven, faglighed og motivation i det offentlige.

08.06.17 | FTF nyhed

Fællesskab på Folkemødet sætter lønmodtagerne på dagsorden

Igen i år slår LO og FTF dørene op til Folkets Hus på Folkemødet. Her afvikler LO, FTF og medlemsorganisationerne en række arrangementer, der sætter lønmodtagerne på dagsorden.