Ingen erstatning efter vold på jobbet er en skandale

Der er akut brug for at finde en løsning, så voldsofre på arbejdspladsen kan få den erstatning, de reelt har krav på. Det er uacceptabelt, at voldsofre snydes for erstatning, fordi der ikke er tegnet en ansvarsforsikring. Det mener FTF, der forslår obligatoriske ansvarsforsikringer for de børn, unge, patienter og borgere, der opholder sig på arbejdspladsen.

Nyt stort forskningsprojekt skal lære ledere at motivere

Et forskerhold fra KORA og fem af landets universiteter skal via et storstilet videnskabeligt eksperiment måle effekterne af tre af de mest anerkendte ledelsesstrategier. 700 ledere fra grundskoler, banker, dagsinstitutioner, gymnasier og SKAT deltager i eksperimentet, der for alvor begynder på mandag.

FTF: Brug for ny dagpengereform

FTF vil som medlem af Dagpengekommissionen have fokus på ændring af genoptjeningskravet, et mere fleksibelt og konjunkturbestemt dagpengesystem og bedre vilkår for freelancere, kunstnere m.fl., der bl.a. skal kunne få supplerende dagpenge i længere tid.

Stramme dagpengeregler afskærer ledige fra job

Supplerende dagpenge er for svære at få, mener FTF, der vil ændre reglerne, så løst ansatte kan arbejde mere og samtidig modtage supplerende dagpenge i mere end de 30 uger, som er maksimum i dag.

FTF notat & dokumentation
tal, analyser og skarpe politiske udmeldinger

Ytringsfrihed i en krisetid

Emneord