<span style="font-size: 1.3em; display: inline-block;">Faldende lønudvikling i den offentlige sektor</span>

Faldende lønudvikling i den offentlige sektor

Danmarks Statistik er nået frem til faldende lønudvikling i den offentlige sektor. Mest bemærkelsesværdig er en halvering af stigningstakten indenfor statens område. Tallene for den private sektor må vi vente på indtil den 28. november.

Regionale debatmøder om arbejdsliv og politik i et lønmodtagerperspektiv

LO og FTF inviterer politisk valgte, ansatte i sekretariater og afdelinger og interesserede TR'er til debatmøder for at drøfte resultaterne af APL-undersøgelsen: Hvad mener medlemmerne? Hvilke opgaver forventer medlemmerne, at vi løfter fremover på arbejdspladsen? Hvad skal fagbevægelsen prioritere af politiske temaer?

Ansatte positive overfor whistleblowing

En ordning for anonyme henvendelser på jobbet vil give bedre muligheder for at orientere om økonomisk kriminalitet. Det mener næsten hver anden ansatte, iflg. en undersøgelse fra FTF. Langt flere offentlige arbejdspladser burde have whistleblowerordninger, mener FTF.

FTF: Brug hver en krone på at skabe job

Arbejdsløse har først og fremmest brug for et job. Derfor må regeringen sikre, at hele det offentlige budget bliver brugt, mener FTF. Alene i 2013 kostede underforbruget i det offentlige mere end 15.000 job. FTF roser, at finansloven sikrer midlertidig hjælp til arbejdsløse og styrker den danske aftalemodel.

FTF notat & dokumentation
tal, analyser og skarpe politiske udmeldinger

Ytringsfrihed i en krisetid

Emneord