25.10.17 | FTF nyhed

Medarbejderne – en grundressource til nye idéer

I 92 procent af innovationerne på offentlige arbejdspladser spiller medarbejderne en nøglerolle. Det viser det nye Innovationsbarometer, som kortlægger innovationer i hele den offentlige sektor.

08.05.17 | TR-info

Tilmeld dig årets innovationspraktik

Gratis tilbud til medarbejdere og ledere på kommunale og statslige arbejdspladser giver mulighed for nyt netværk og deling af gode løsninger.

08.05.17 | Leder-info

Tilmeld dig årets innovationspraktik

Gratis tilbud til ledere og medarbejdere på kommunale og statslige arbejdspladser giver mulighed for nyt netværk og deling af gode løsninger.

01.03.17 | Bentes Blog

Digitale kompetencer er en forudsætning for omstilling

Unge under uddannelse bør i større grad end før forberedes på et arbejdsliv under omstilling og forandring. De digitale kompetencer bliver en nødvendig ressource. Det skriver jeg og fire øvrige ledere fra nordiske hovedorganisationer på Altinget.dk.

26.01.17 | FTF nyhed

Tid til hovedrengøring i målstyringshelvede

Hanne Dorthe Sørensen var som ansat i centraladministrationen med til at udbrede målstyring i den offentlige sektor i de mål-begejstrede 90’ere. Udviklingen gik amok – og nu er det på tide at rydde op for at få en bedre styring af den offentlige sektor. Det...

16.01.17 | Leder-info

Skab nærvær, selvom du leder medarbejderne fra en skærm

Virtuel ledelse giver både fleksibilitet og faglige fordele, men det kan være svært at få skabt nærvær og et godt arbejdsmiljø uden det fysiske møde. Arbejdspsykolog giver dig her nogle nyttige redskaber til at lede fra distancen.

05.12.16 | Bentes Blog

Danmark vil blive et rigere land, hvis vi arbejder mere sammen

Offentlig-privat samarbejde (OPS) befinder sig lige nu i et sort hul, hvor gode idéer, erfaringer, viden om effekt og eksportmuligheder forsvinder. Tiden er inde til at sætte mere skub i samarbejdet, skriver Jens Klarskov (Dansk Erhverv) og jeg i et indlæg i...

01.12.16 | Leder-info

FTF’s Lederråd støtter op om ny ledelseskommission

Positivt, at der bliver stillet forslag om ny ledelseskommission og sat fornyet fokus på ledelse i regeringsgrundlaget, mener formand for FTF’s Lederråd.

27.09.16 | Leder-info

Hvad kommer efter New Public Management?

FTF’s Lederråd er i gang med at udvikle en lederpolitik, der skal være med til at sætte en retning for fremtidens ledere.

15.09.16 | FTF nyhed

Nyt Center for forskning i offentlig-privat samspil

Danmark har fået et helt nyt forskningscenter for samarbejde mellem den offentlige og private sektor. Det er vigtigt med solid dokumentation, som samarbejdet kan bygges og udvikles på, mener FTF, der er med i centrets advisory board.