22.06.17 | Leder-info

Video: Spot fremtidens ledertalent

For at udvikle organisationen skal du ikke kun udvikle dig selv som leder – du skal også spotte nye ledertalenter, der i fremtiden kan løfte ledelsesopgaven. FTF og OAO udbyder kursus for fremtidens offentlige ledere.

16.05.17 | Leder-info

Uddannelse giver ledertalenter mod på at gå forrest

Gruppekoordinator Regina Pedersen og faglig konsulent Karina Kryger Foged vil begge gerne være ledere. De er blevet mere klar til at springe op ad karrierestigen efter et forløb for medarbejdere med talent for ledelse.

08.05.17 | Leder-info

Regina, Karina og Steffen er på vej mod ledelse

OAO og FTF udbyder for anden gang uddannelsen "På vej mod ledelse" for medarbejdere med talent for og lyst til ledelse. Deltagerne på det første hold er afklarede: De vil gerne være fremtidens offentlige ledere.

27.03.17 | Leder-info

Ledelsesekspert: Byg bro mellem siloerne og styrk den offentlige sektor

Grønthøsterbesparelser svækker samarbejdet mellem dygtige fagpersoner og fører til dårligere og dyrere borgerforløb, skriver ledelsesekspert i ny bog. Ved at bygge broer mellem de faglige enheder kan man effektivisere langt klogere, mener han.

10.03.17 | Leder-info

Video: Sådan sætter I rammer for grænseløst arbejde

Arbejdet breder sig ind i privatlivet. Medarbejderne arbejder måske videre i fritiden, fordi der ikke er tid til at løse opgaverne inden for arbejdstiden. De kan være bekymrede for, om opgaverne er løst forsvarligt, og det fylder i privatlivet. I en ny guide kan du...

10.03.17 | TR-info

Video: Sådan sætter I rammer for grænseløst arbejde

Arbejdet breder sig ind i privatlivet. Du og kollegerne arbejder måske videre i fritiden, fordi der ikke er tid til at løse opgaverne inden for arbejdstiden. Bekymringer for, om opgaverne er løst forsvarligt, fylder i privatlivet. I en ny guide kan du hente inspiration...

24.01.17 | FTF nyhed

Find balancen mellem offentlig styring og unødvendig kontrol

Styringen af den offentlige sektor ændrer sig hastigt, men vi ved endnu ikke hvordan. Derfor kalder tiden på pragmatiske løsninger og god kommunikation, mener ledelsesekspert. Kom til debat arrangeret af FTF på Velfærdens Innovationsdag.

18.01.17 | TR-info

Brug ytringsfriheden til gode argumenter – ikke personangreb

En offentligt ansat overskred grænsen for sin ytringsfrihed i en kommentar om kommunaldirektøren på facebook. Men udtalelsen var ikke illoyal, som kommunen ellers mente. Det fastslår Ombudsmanden i en udtalelse. Sagen vidner om, at der fortsat er brug for oplysning om...

28.10.16 | TR-info

Ny forskning: Forandringer påvirker ansatte negativt

Mennesker har det svært med forandringer på arbejdspladsen, og det gælder særligt ansatte længere nede i det organisatoriske hierarki. Det viser nyt samlestudie. FTF afholder kursus i håndtering af forandringer for TR.

25.10.16 | Leder-info

Sådan leder du på tværs af faggrænser

Samarbejde på tværs af sektorer, fag og andre skel er svært – men formår man at se ud over sin egen næsetip, er der store gevinster at hente. Ny bog giver praktiske råd og viden om emnet.