• FTFKurser og konferencer

  Alle skal lære den nye persondataforordning

  Den nye persondataforordning stiller nye krav til håndteringen af data om fx medlemmer eller kolleger. Få styr på de love og regler, der kommer til at gælde på området.

  Jura

  Start: 05.09.2017 Tilmelding: 07.08.2017

 • FTFKurser og konferencer

  FTF’s Forhandleruddannelse 2017

  Har du større forhandlingsopgaver i din organisation, og har du ambitioner om at blive en – endnu – bedre forhandler? Så kan du deltage på den 10. udgave af FTF’s Forhandleruddannelse, som starter i september 2017.

  Politisk indflydelse

  Start: 25.09.2017 Tilmelding: 03.07.2017

Arbejdsmiljø

Fra stress til trivsel (ikke flere ledige pladser)

Få den nyeste viden om stress og konkrete redskaber til at skabe trivsel og godt psykisk arbejdsmiljø.

Tilmelding

Ledelse og organisation

FTF's diplomuddannelse: Økonomisk ledelse for tillidsvalgte

På dette valgmodul får du en overordnet økonomisk viden og indsigt og et godt grundlag for at kunne forstå og orientere dig i din organisations økonomi som tillidsvalgt eller ansat.

Tilmelding

Jura

Personalejura I

Arbejder du som TR, leder eller konsulent med konkrete personalesager, og vil du gerne være sikker på, at du har overblik over og viden om de centrale love og regler inden for personalejuraen? Så er chancen her nu!

Tilmelding

Ledelse og organisation

Forhandling for TR

Vil du gerne optræde professionelt i en forhandling som TR og opnå de bedst mulige resultater for dine kolleger? På kurset lærer du, hvordan du forbereder, gennemfører og afslutter forhandlinger, så du står stærkt i en forhandlingssituation.

Tilmelding

Politisk indflydelse

Sådan framer du dit budskab

Framing er et af de stærkeste redskaber inden for strategisk politisk kommunikation. Dygtig framing styrker budskaber, øger præcision og sætter værdierne i forreste række hos den politiske...

Tilmelding

Politisk indflydelse

TR som forandringsagent

Forandringer er den nye konstant på arbejdspladsen. Hvordan kan TR bruge sin rolle i de formelle og uformelle processer, når ledelsen vil have TR tættere på, samtidig med at kollegerne har svært ved at følge med? Få viden om og redskaber til TR’s...

Tilmelding

Personlig udvikling

Den gode samtale - i vanskelige situationer

Styrk din evne til at løse op for vanskelige situationer på arbejdspladsen. Træn nærvær og gennemslagskraft og bliv bedre til at skabe tillid og sige din mening i vanskelige situationer.

Tilmelding

Politisk indflydelse

Lær at skrive skarpe debatindlæg

Vil du gerne have dit budskab ud i offentligheden og medierne? Så tilmeld dig dette kursus, hvor du lærer at skrive skarpe, velformulerede debatindlæg, der tager udgangspunkt i dine og kollegernes erfaringer fra virkeligheden og arbejdspladsen og...

Tilmelding

Arbejdsmiljø

Styrk din konflikthåndtering

Fokusér på organiseringen af arbejdet og få færre konflikter mellem de ansatte. Kurset vil vi gå i dybden med både de organisatoriske og menneskelige sider af konflikter.

Tilmelding

Arbejdsmiljø

FTF's diplomuddannelse: Ledelse af organisationens arbejdsmiljøindsats

De tillidsvalgte har en central rolle i arbejdet med ledelse af organisationens arbejdsmiljøindsats. Dette valgmodul har fokus på de ledelsesmæssige muligheder, der er i at arbejde målrettet og samarbejdende om udviklingen af organisationens...

Tilmelding

Jura

Personalejura II

Arbejder du med konkrete personalesager som TR, leder eller konsulent? Nu kan du styrke din viden om personalejuridiske emner og...

Tilmelding

Jura

Bortvisning

Bortvisning er den hårdeste sanktion, en arbejdsgiver kan anvende over for en medarbejder. Derfor skal der være tungtvejende grunde til at bortvise nogen. På kurset gennemgår vi forskellige bortvisningssituationer og juraen bag disse.

Tilmelding