• FTFKurser og konferencer

  Politisk lederskab og handlekraft

  Vil du øge din gennemslagskraft som politiker eller tillidsvalgt? Vil du forbedre din evne til at tage lederskab og skabe følgeskab? Vil du være med til at styrke fagbevægelsen og de politiske processer i din organisation? Så tilmeld dig FTF's nye politiske...

  Ledelse og organisation

  Start: 29.01.2018 Tilmelding: 15.12.2017

 • FTFKurser og konferencer

  Lær at arbejde involverende som politiker

  Partiet Alternativet har taget involvering af medlemmer længere end alle andre. Det kan vi lære af. Men det kræver vilje at afgive magt og selvindsigt af dig som politisk leder. Til gengæld kan du udløse en kæmpe energi og skaberkraft bag organisationens mål.

  Ledelse og organisation

  Start: 15.03.2018 Tilmelding: 14.02.2018

 • FTFKurser og konferencer

  Den organiserende tillidsrepræsentant

  Lær hvordan du får kollegerne med – både som medlemmer af fagforeningen og som aktive deltagere i det faglige arbejde. På denne endagsworkshop for tillidsrepræsentanter vil du både få en teoretisk ballast og selv træne, hvordan TR kan arbejde organiserende.

  Ledelse og organisation

  Start: 20.03.2018 Tilmelding: 20.02.2018

 • FTFKurser og konferencer

  Genstart fagbevægelsen

  Tag med på en todages inspirations- og idécamp, hvor du får indsigt i, hvordan andre organisationer har startet eller genstartet sig selv på nye måder, og hvor vi sammen skal arbejde med fagbevægelsens mulige fremtider gennem mikroeksperimenter.

  Ledelse og organisation

  Start: 24.04.2018 Tilmelding: 23.03.2018

 • FTFKurser og konferencer

  APV, der rykker

  Få nye input til det gode APV-arbejde, så du kan gå hjem til arbejdspladsen og igangsætte tiltag, der rykker.

  Start: 27.09.2018 Tilmelding: 26.08.2018

Arbejdsmiljø

Fra stress til trivsel (ikke flere ledige pladser)

Få den nyeste viden om stress og konkrete redskaber til at skabe trivsel og godt psykisk arbejdsmiljø.

Tilmelding

Jura

Alle skal lære den nye persondataforordning (ikke flere ledige pladser)

Den nye persondataforordning stiller nye krav til håndteringen af data om fx medlemmer eller kolleger. Få styr på de love og regler, der kommer til at gælde på området.

Tilmelding

Ledelse og organisation

FTF's diplomuddannelse: Økonomisk ledelse for tillidsvalgte

På dette valgmodul får du en overordnet økonomisk viden og et godt grundlag for at kunne forstå og orientere dig i din organisations økonomi som tillidsvalgt eller ansat.

Tilmelding

Jura

Personalejura I

Arbejder du som TR, leder eller konsulent med konkrete personalesager, og vil du gerne være sikker på, at du har overblik over og viden om de centrale love og regler inden for personalejuraen? Så er chancen her nu!

Tilmelding

Personlig udvikling

Forhandling for TR

Vil du gerne optræde professionelt i en forhandling som TR og opnå de bedst mulige resultater for dine kolleger? På kurset lærer du, hvordan du forbereder, gennemfører og afslutter forhandlinger, så...

Tilmelding

Politisk indflydelse

Sådan framer du dit budskab

Framing er et af de stærkeste redskaber inden for strategisk politisk kommunikation. Dygtig framing styrker budskaber, øger præcision og sætter værdierne i forreste række hos den politiske kommunikator.

Tilmelding

Politisk indflydelse

FTF’s Forhandleruddannelse 2017

Har du større forhandlingsopgaver i din organisation, og har du ambitioner om at blive en – endnu – bedre forhandler? Så kan du deltage på den 10. udgave af FTF’s Forhandleruddannelse, som starter i september 2017.

Tilmelding

Politisk indflydelse

TR som forandringsagent

Forandringer er den nye konstant på arbejdspladsen. Hvordan kan TR bruge sin rolle i de formelle og uformelle processer, når ledelsen vil have TR tættere på, samtidig med at kollegerne har svært ved at følge med? Få viden om og redskaber til TR’s...

Tilmelding

Personlig udvikling

Den gode samtale - i vanskelige situationer

Styrk din evne til at løse op for vanskelige situationer på arbejdspladsen. Træn nærvær og gennemslagskraft og bliv bedre til at skabe tillid og sige din mening i vanskelige situationer.

Tilmelding

Politisk indflydelse

Lær at skrive skarpe debatindlæg (Kbh)

Vil du gerne have dit budskab ud i offentligheden og medierne? Så tilmeld dig dette kursus, hvor du lærer at skrive skarpe, velformulerede debatindlæg, der tager udgangspunkt i dine og kollegernes erfaringer fra virkeligheden og arbejdspladsen og...

Tilmelding

Arbejdsmiljø

Styrk din konflikthåndtering

Fokusér på organiseringen af arbejdet og få færre konflikter mellem de ansatte. Kurset vil vi gå i dybden med både de...

Tilmelding

Arbejdsmiljø

FTF's diplomuddannelse: Ledelse af organisationens arbejdsmiljøindsats

De tillidsvalgte har en central rolle i arbejdet med ledelse af organisationens arbejdsmiljøindsats. Dette valgmodul har fokus på de ledelsesmæssige muligheder, der er i at arbejde målrettet og samarbejdende om udviklingen af organisationens...

Tilmelding