Fagbevægelsen: Godt at regler for fleksjob-bonus strammes

FTF, LO og Akademikerne roser regeringen for at stramme reglerne for fleksjobbonus. Misbrug af bonusordningen skal stoppes, og fleksjobberne skal ansættes på det antal timer, som deres arbejdsevne er vurderet til. Ingen bør holdes nede på færre timer, fordi det giver bonus, understreger en samlet fagbevægelse.


Kommuner overholder ikke regler om job til ledige

Næsten hver anden kommunale afgørelse om at ansætte en arbejdsløs i enten løntilskud eller virksomhedspraktik, er decideret forkert, vurderer Ankestyrelsen. Kommunerne undlader bl.a. at dokumentere, at stillingerne ikke fortrænger ordinært ansatte. Meget bekymrende, mener FTF.

LO og FTF om Carsten Koch-rapporten: Gode målsætninger, men ændringer nødvendige

LO og FTF er positive overfor hovedlinjerne i Carsten Koch Udvalgets rapport om en ny aktiv arbejdsmarkedspolitik. Det fremgår af de to hovedorganisationers fælles kommentarer, som er afleveret til udvalget.

FTF: Godt at Thorning står fast på optjeningsprincip til dagpenge

Det er godt, at regeringen vil støtte Finland i en kommende sag ved EU-Domstolen om udenlandske arbejderes ret til dagpenge. Det er ikke rimeligt, at man som EU-borger skal kunne modtage dagpenge fra første arbejdsdag i Danmark, mener FTF.Kvinder dominerer Christiansborgs 'bløde' udvalg

Kvinder dominerer Christiansborgs 'bløde' udvalg

Samtlige medlemmer af Folketingets finansudvalg er mænd, mens de kvindelige politikere har sat sig tungt på udvalg om sundhed, socialpolitik og integration. Tendensen afspejler det kønsopdelte arbejdsmarked, som der stadig er god grund til at bekæmpe, mener FTF.

Dansk ligestillingspolitik er en by i EU

I anledning af Kvindernes Internationale Kampdag 8. marts har Lizette Risgaard, næstformand i LO, Britta Thomsen, EP-kandidat (S) og FTF-formand Bente Sorgenfrey skrevet en kronik, bragt i Jyllands-Posten.

FTF støtter offentlig-privat samarbejde om velfærd

FTF støtter helhjertet op om offentlig-privat samarbejde og innovation, der kan være en afgørende drivkræft for øget produktivitet i både den offentlige og private sektor. Det skriver jeg i Børsen i dag.

Emneord