10.03.17 | Leder-info

Video: Sådan sætter I rammer for grænseløst arbejde

Arbejdet breder sig ind i privatlivet. Medarbejderne arbejder måske videre i fritiden, fordi der ikke er tid til at løse opgaverne inden for arbejdstiden. De kan være bekymrede for, om opgaverne er løst forsvarligt, og det fylder i privatlivet. I en ny guide kan du...

18.06.14 | Leder-info

Er din arbejdsplads europamester i psykisk arbejdsmiljø?

Vær med, når det Europæiske Arbejdsmiljøagentur i år sætter fokus på forebyggelse af stress. Som leder kan du bruge anledningen til at kortlægge den psykiske trivsel på arbejdspladsen, sætte ind over for arbejdsrelateret stress, eller du kan indsende allerede opnåede...

03.06.13 | Leder-info

Behold ældre ressourcer med nye seniorpakker

Nye seniorpakker til arbejdspladser med under 250 ansatte skal sikre, at ældre medarbejdere kan blive længere på arbejdsmarkedet. Lederne spiller en central rolle i at fastholde ressourcestærke seniorer, mener FTF.

23.05.13 | Leder-info

En fremragende virksomhed når aldrig sine mål

Selvtilfredshed er gift for en virksomheds udvikling, mens en ledelse som erkender sine fejl kan skabe succes. Det mener sekretariatschef i Konstruktørforeningen Kim Benzon Knudsen. Her får du hans bud på to bøger, som kan forandre din organisation.

14.05.13 | Leder-info

Leder inviterer Kierkegaard inden for i laboratoriet

Newtons lov udelukker ikke Søren Kierkegaards filosofi, mener ledende bioanalytiker Anne-Mette Kjøge. Hun bruger både humanistiske teorier og gamle filosoffer, når hun løser problemer i sin afdeling. Her får du hendes bud på to bøger, der er uundværlige i lederens...

07.05.13 | Leder-info

Spiritualitet kan styrke den moderne leder

Efter 10 år og en bog om offentlig ledelse fandt uddannelsesleder Helle Brok balancen mellem hjerte og hjerne. I dag kombinerer hun strategisk tænkning, intuition og spiritualitet, når hun leder sine medarbejdere. Her kan du læse hendes bud på god lederlitteratur.

30.04.13 | Leder-info

Hvis ”Byens Bedste Burger” ikke er den bedste, ryger troværdigheden

Et godt brand og en gruppe medarbejdere, der er sat sammen efter personlighed, er ifølge leder af Københavns Politis første indkøbsafdeling Kim Høxbro Hansen opskriften på succes. Her kan du læse hans bud på bøger, der kan hjælpe dig med at omsætte forandringer til...

23.04.13 | Leder-info

Rollen som distance-leder og familiefar kræver god karma

Lars Bonde Eriksen er leder i Naturstyrelsen. For år tilbage var han tæt på at brænde ud på grund af for meget arbejde, men nu har han fundet balancen ved at fokusere på nuet og ikke mindst ved at læse en bog, der giver rigtig god karma.

14.12.12 | Leder-info

Undgå julestress: Sådan forener du arbejde og familieliv i december

Det kan være svært at imødekomme alles interesser, når julen melder sig, og aktiviteterne står i kø på arbejdspladsen og på hjemmefronten. Men med planlægning kan du tage brodden af den værste julestress, mener ekspert.

09.11.12 | Leder-info

Trives du som leder?

Ledernes trivsel er vigtig. Ikke bare for dem selv, men for hele arbejdspladsen, mener FTF, der nu giver lederne værktøjer til at styrke det psykiske arbejdsmiljø.